Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et sted på grensen

Nora Adler-Ruud har full kontroll, i alle fall ifølge seg selv. Hun er verdensvant, selvsikker og ironisk distansert til det aller meste. Men møtet med den tilbaketrukne, vakre foreleseren Nicholas West åpner en ny verden av lidenskap og begjær for Nora, og med den følger konsekvenser hun aldri hadde kunnet forestille seg. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Nora Adler-Ruud har full kontroll, i alle fall ifølge seg selv. Hun er verdensvant, selvsikker og ironisk distansert til det aller meste. Men møtet med den tilbaketrukne, vakre foreleseren Nicholas West åpner en ny verden av lidenskap og begjær for Nora, og med den følger konsekvenser hun aldri hadde kunnet forestille seg.

Denne dampende erotiske romanen følger det stadig mer besettende forholdet mellom Nora og Nicholas, i et universitetsmiljø skildret med autentisitet og humor. En fengslende leseropplevelse fra første til siste side.

Medlemsvurdering:
Lett å lese for en/ei som nettopp har begynt å interessere seg i bøker (som meg selv). Veldig intens bok og jeg levde meg fullstendig inn i karakteren Nora, følte alt! Nydelig!

Anne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788233801373
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Nora Adler-Ruud

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anne – 07.06.2019

– Lett å lese for en/ei som nettopp har begynt å interessere seg i bøker (som meg selv). Veldig intens bok og jeg levde meg fullstendig inn i karakteren Nora, følte alt! Nydelig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et sted på grensen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv