Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fifty shades

fri

Nå er Ana og Christian endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Men Ana vet at samlivet ikke vil bli enkelt, og at hennes integritet står på spill dersom hun ikke finner ut hvordan hun skal dele Christians luksuriøse livsstil på sine premisser.

Akkurat da forholdet virker sterkt nok til å motstå alle hindringer, virker skjebnen, uhell og ondskap sammen og gjør Anas verste mareritt til virkelighet. Alene, redd og desperat står hun overfor den aller mørkeste hemmeligheten i Christians fortid og blir tvunget til å ta inn over seg den forgiftede arven til mannen hun elsker.

Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende - og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.

Fifty Shades of Grey-trilogien er historiens raskest selgende bøker. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer i USA og 12 millioner i Storbritannia. Førsteboken, Fifty Shades Fanget, har toppet den britiske bestselgerlisten 15 uker på rad, og passerte i august 2012 Da Vinci-koden som tidenes mest solgte bok i øyriket. Bøkene topper også salgslistene i blant annet Tyskland, Spania, Italia og Brasil.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205434813
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Fifty shades freed
Serie
Fifty shades 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fifty shades:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv