Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kun for dine øyne

En kjærlighet som kan bli knust. Og kampen for at den skal seire.
"Er du virkelig?" hvisket han og strøk meg hengivent oppover kinnet med baksiden av fingrene. "For jeg kommer til å begjære deg for alltid. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En kjærlighet som kan bli knust. Og kampen for at den skal seire.
"Er du virkelig?" hvisket han og strøk meg hengivent oppover kinnet med baksiden av fingrene. "For jeg kommer til å begjære deg for alltid."
Brynne og Ethan har sverget på at ingenting skal skille dem fra hverandre, men fortidens demoner truer med å ødelegge det lidenskapelige båndet som knytter dem sammen. Samtidig lurer Brynnes forfølger fortsatt i skyggene og legger onde planer midt i alt kaoset rundt London-OL i 2012. Brynne og Ethan risikerer å miste alt etter som innsatsen høynes. Må de gi etter for omstendigheter som ligger utenfor deres kontroll, eller vil de kjempe imot med alt de har for å redde hverandre og vinne muligheten for et liv sammen?

Det blir sagt at Raine Millers kjærlighetsromaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Blackstone-affæren består av de fire titlene "Naken", "Alt eller ingenting", "Kun for dine øyne" og "Sjeldne og dyrbare ting". De to første titlene ble høsten 2012 løftet fram til kommersiell suksess via sosiale medier og bloggere. Da bok 3 ble utgitt som e-bok i mai 2013, gikk den som de to forrige, rett inn på Amazon, USA Today og New York Times bestselgerlister. Blackstone-affæren er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Språk
Bokmål
ISBN
9788299928496
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Eyes wide open : the Blackstone affair
Serie
Blackstone-affæren 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kun for dine øyne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv