Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Løfter

after dark 3

Lest FIFTY SHADES og lengter etter mer?

AFTER DARK TAR DEG TIL NYE HØYDER

Intensitet, sensualitet og forførelse er i vente i den siste delen av den provoserende romantiske After Dark-trilogien, som har etterlatt leserne med en lengsel etter mer. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lest FIFTY SHADES og lengter etter mer?

AFTER DARK TAR DEG TIL NYE HØYDER

Intensitet, sensualitet og forførelse er i vente i den siste delen av den provoserende romantiske After Dark-trilogien, som har etterlatt leserne med en lengsel etter mer.Kan knust kjærlighet bygges opp igjen?

En stor misforståelse har ødelagt for Beth og Dominic, og sorgen og smerten følger Beth som en skygge og gjør det umulig å velge det rette. Men bare ett eneste kort møte med ham, i et land langt borte, gjør at alle følelsene vender tilbake. En kort berøring setter kroppen hennes i flammer ...Intensitet, sensualitet og forførelse venter deg i tredje og siste del i den intenst romantiske trilogien AFTER DARK.Hvis du ble oppslukt av de to første bøkene i serien, vil ikke den siste skuffe deg.

After Dark-trilogien består av Flammer, Hemmeligheter og Løfter. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre. Trilogien er solgt til en rekke land, deriblant Italia, Brasil, Portugal, Frankrike, Polen, Kina, Tyrkia, Tyskland, Japan og Spania.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202431396
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Promises after dark
Serie
After dark 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løfter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv