Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The missus

en kjærlighetshistorie

Fra de majestetiske fjellene i Albania, gjennom idyllisk engelsk landsbygd til det moderne Londons mørke glamour: The Missus er en fortryllende reise som byr på kjærlighet, lengsel, aksept og forløsning. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fra de majestetiske fjellene i Albania, gjennom idyllisk engelsk landsbygd til det moderne Londons mørke glamour: The Missus er en fortryllende reise som byr på kjærlighet, lengsel, aksept og forløsning.

Maxim Trevelyan er motvillig blitt jarl av Trevethick. Etter den forferdelige ulykken der broren hans omkom, har Maxim arvet ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg.

Kvinnen han elsker, Alessia Demachi, har trosset og overlistet kidnappere og menneskehandlere, og Maxim har fulgt etter henne til den albanske landsbyen hun kommer fra. Etter å ha kjempet for og vunnet henne, må han nå gifte seg med henne.

Men kan en tidligere rundbrenner som Maxim noen gang bli en god ektemann - eller vil hans eget rykte og de skandaløse familiehemmelighetene ødelegge alt?

Og vil Alessia noen gang bli godtatt som lady Trevethick, Maxims grevinne - eller kommer hun alltid til å bli omtalt som «vaskehjelpen»?

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205596191
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The missus
Serie
Mister & Missus 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på The missus:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv