Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunsten å leve

"Kunsten å leve" er en bok full av livserfaringer og livsvisdom, en bok om sorg og glede, nærhet og ærlighet, åpenhet og lekenhet. Les mer

199,-
Paperback
Produseres på bestilling
"Kunsten å leve" er en bok full av livserfaringer og livsvisdom, en bok om sorg og glede, nærhet og ærlighet, åpenhet og lekenhet.

Medlemsvurdering:
Dette er en ren tekstversjon av "Kunsten å leve", som tidligere har vært utgitt illustrert med malerier av Jakob Weideman. Boken består av 30 kapitler som gir deg inspirasjon til å endre deg til et bedre menneske - både for din egen del og de rundt deg. Boken er ført i pennen med både humor og alvor, og tar for seg blant annet kjærlighet, frykt, respekt, selvrespekt, trivsel, ydmykhet og medmenneskelighet. Innholdet er til ettertanke i en stressende hverdag og en hektisk tilværelse med tidsklemme. Dette er en bok som kan og bør leses om og om igjen. Du vil stadig oppdage nye ting og idèer. Boken har en litteraturliste bakerst som kan gi forslag til andre bøker som kan ha samme virkning.

PEGAZUZ

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
225
ISBN
9788203237065
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
Aschehoug pocket

Kunders vurdering

A
Astrid Torslett – 03.04.2019

– Anbefales!

P
PEGAZUZ – 03.05.2009

– Dette er en ren tekstversjon av "Kunsten å leve", som tidligere har vært utgitt illustrert med malerier av Jakob Weideman. Boken består av 30 kapitler som gir deg inspirasjon til å endre deg til et bedre menneske - både for din egen del og de rundt deg. Boken er ført i pennen med både humor og alvor, og tar for seg blant annet kjærlighet, frykt, respekt, selvrespekt, trivsel, ydmykhet og medmenneskelighet. Innholdet er til ettertanke i en stressende hverdag og en hektisk tilværelse med tidsklemme. Dette er en bok som kan og bør leses om og om igjen. Du vil stadig oppdage nye ting og idèer. Boken har en litteraturliste bakerst som kan gi forslag til andre bøker som kan ha samme virkning.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å leve:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv