Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mot og mening

hvordan takle smisking på arbeidsplassen

"Jeg skal være forsiktig med superlativene i omtalen av denne boken. Ellers risikerer jeg å bli stemplet som smisker. Men boken gir glimrende veiledning for den som ønsker å etablere bedre kommunikasjon på en arbeidsplass." Erik Mamelund, partner i Ernst & Young. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Det bor en smisker i oss alle, en som er villig til å slikke rygger for å nå målene sine. Denne boken avdekker smiskingens egenart, og gir råd om hvordan fenomenet kan håndteres. Aktiv og passiv smisking fører til at planer settes i verk før de er utsatt for tilstrekkelig kritikk, feil folk belønnes med opprykk, og hederlige personer mister motivasjonen. Vaktsomheten mot smisk må likevel ikke strekkes så langt at vi blir mistenksomme og avvisende til positive tilbakemeldinger. Professor emeritus Guttorm Fløistad har skrevet forord til boken.

Forfatter Øyvind Kvalnes er filosof og daglig leder av Humanistisk Akademi i Oslo, et felleskap som bedriver filosofisk førstehjelp i arbeidslivet.

"En interessant og fascinerende bok om ytringskulturen i arbeidslivet. Leseren drives videre fra side til side. En annerledes bok om mellommenneskelig samhandling som bør leses av alle ikke bare de spesielt interesserte!" Kari Breirem, direktør, borgarting lagmannsrett.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
170
ISBN
9788215013121
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
22 x 15 cm
Nr
9005560

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mot og mening:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv