Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Til den andres beste

en bok om veiledningens etikk

Veiledning er et samspill mellom to personer, der den som veiledes, skal bevege seg inn i et landskap der veilederen allerede er kjent.
Veilederen skal være en støttespiller og en veiviser, og er samtidig en person som er annerledes, tenker annerledes og har andre livsperspektiver enn den som veiledes. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Veiledning er et samspill mellom to personer, der den som veiledes, skal bevege seg inn i et landskap der veilederen allerede er kjent.
Veilederen skal være en støttespiller og en veiviser, og er samtidig en person som er annerledes, tenker annerledes og har andre livsperspektiver enn den som veiledes. En veileder kan inspirere til utvikling, men kan også med sin væremåte og sin tilnærming stå i veien for en vekstprosess. I dette samspillet ligger det derfor en grunnleggende etisk utfordring.

Til den andres beste handler om veiledningsetikk og tar utgangspunkt i at veiledning i seg selv er et etisk prosjekt, der veilederens oppgave er å gjøre det gode og det rette for den andres skyld.

Denne 2.-utgaven er supplert med to nye kapitler om henholdsvis eksistensiell skjørhet i et veiledningsperspektiv og samrefleksjon som metode i veiledning.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
183
ISBN
9788205533950
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til den andres beste:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Ta vare

Vigdis Hjorth
Innbundet 
305,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv