Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Danelovs land

«Å gi seg i kast med Bull-Hansens bokserie om Torstein Herse, hans familie og sverdbrødre, er ikke uten smittefare. Det durabelige driv han varter opp med i en ildmørje av brave slag og brennende svik er som en fakkelstafett av påtent spenning. Den snører deg inn, og det finnes ingen vaksine mot det.»

Fredriksstad Blad

Den fjerde boka i Jomsviking-serien bringer leseren inn i de dramatiske årene da England ble herjet av en erobring som skulle komme til å forandre historiens gang. Det skal bli en krig der daner kjemper mot daner og saksere mot saksere, og der en krigsherres lojalitet ikke alltid er til å stole på.

Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Utsolgt

Fjerde bok i Jomsviking-serien


Torstein er drevet i eksil på Orknøyene, han herjes av hevntanker og ser stadig mot øst, mot Vingulmork som så nidingaktig ble røvet fra ham. Som om det ikke var ille nok, sitter nå Ros, hans fars drapsmann, som høvedsmann på Torsteins hersegård. Med en kritisk skadet sønn reiser Torstein og hans menn til Canterbury, hvor de håper at munkene kan helbrede ham, enten frivillig eller med sverdet mot strupen.


Samtidig pågår kampen om England – den aldrende Svein Tjugeskjegg er fast bestemt på å styrte Ethelred og gjøre seg selv til hersker over et dansk-engelsk storrike. Torstein vet at han nå må velge sine allierte med omhu. Han vet at det blir forventet at han kjemper for danekongen og griper engelsk land for ham. Han vet også at han er en ettersøkt mann, og det blir stadig færre igjen av hans gamle allierte. Torstein frykter for tryggheten til sin hustru Sigrid og sønnene.


Den fjerde boka i Jomsviking-serien bringer leseren inn i de dramatiske årene da England ble herjet av en erobring som skulle komme til å forandre historiens gang. Det skal bli en krig der daner kjemper mot daner og saksere mot saksere, og der en krigsherres lojalitet ikke alltid er til å stole på. Torstein skal måtte kjempe for livet. Og han skal, for første gang, gå i slag sammen med sin unge sønn.

Medlemsvurdering:
Fantastisk igjen fra Bull-Hansen! En bok det er vanskelig å legge ifra seg. Spennende. og man er i familien både på godt og vondt! Lærer historie også. Håper det kommer en bok til….

Elisabeth

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
492
ISBN
9788205540590
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Nr
8180946
Serie
Jomsviking 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Å gi seg i kast med Bull-Hansens bokserie om Torstein Herse, hans familie og sverdbrødre, er ikke uten smittefare. Det durabelige driv han varter opp med i en ildmørje av brave slag og brennende svik er som en fakkelstafett av påtent spenning. Den snører deg inn, og det finnes ingen vaksine mot det.»

Christen Hvam, Fredriksstad Blad

«Bjørn Andreas Bull-Hansens fjerde bok om Torstein Herse holde samme høye nivå som forgjengerne.»

Atle Nielsen, BOK365

Kunders vurdering

E
Elisabeth – 01.06.2021

– Fantastisk igjen fra Bull-Hansen! En bok det er vanskelig å legge ifra seg. Spennende. og man er i familien både på godt og vondt! Lærer historie også. Håper det kommer en bok til….

M
Morten – 04.05.2021

– Danelovs land

Oppdag mer

Bøker som ligner på Danelovs land:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666
Ny!

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-

Logg inn

Handlekurv