Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tusenårsriket

Første bok i ny, spenstig vikingsaga! Et storslått, frodig og testosteronspekket leseeventyr som har tatt Danmark med storm. Året er 937 og Britannia herjes igjen av de danske vikingenes plyndringstokt. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 169,-
Første bok i ny, spenstig vikingsaga! Et storslått, frodig og testosteronspekket leseeventyr som har tatt Danmark med storm. Året er 937 og Britannia herjes igjen av de danske vikingenes plyndringstokt. Ulv, en temperamentsfull ung mann fra Cumbria, blir tatt som trell og fastlenket til en åre på skipet Havormen. Der blir han kjent med kjempen Ymer, som prøver å få skikk på Ulv og øke hans sjanser til å overleve om bord. Ulv nekter imidlertid å akseptere livet som trell, noe som nesten koster ham hodet. For danskene har den leie uvane å gå rett fra ord til sverdhugg ... Gjennom hovedpersonen Ulv Palnatoke fortelles den tusenårige, dramatiske historien om de tre legendariske kongene Gorm den Mektige, Knut Gormsson og Harald Gormsson, i dag kjent som Gorm den Gamle, Knud Dana-Ast og Harald Blåtann.
For alle som elsker Jan Guillou, Bernard Cornwell og Ken Follet - og TV-serien Vikings!

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
563
ISBN
9788241954658
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
1000-årsriget
Format
20 x 13 cm
Serie
Tusenårsriket 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
E. Andersen – 20.02.2024

– Den er bra, selv om hovedpersonen viser seg å være en ondskapsfull drittsekk, for å bruke det utrykket. Et uttrykk som hovedpersonen selv karakteristerer seg selv som tidligere i livet der han sitter flere tiår senere og forteller. Det er jo ikke måte på hvor godt de husker i denne og lignende romaner, og som i andre vikintidsromaner er hovedpersonen så foraktfull mot kristendommen og kristne som han kan få blitt. Her tar det enda mer overhånd og det er tydeligvis ikke måte på hvor mye dritt han kan slenge mot kristne, Gud, Jesus, kristendommen, prester og munker. Denne anmelderen begynner å bli lei av at alle hovedpersoner ol i vikingtidsromaner skal forakte Kristne og kristendommen i så stor grad, selv om det tar helt av i bøkene til Tonny Gulløv.

H
Hallgeir Hellan – 09.06.2022

– Testosteronfylt og humoristisk vikingesaga. Kommer nok til å lese hele serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tusenårsriket:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv