Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Valravn : Jomsviking 6

Sjette bok i Jomsviking-serien.

De gamle kongene er døde. Den mektige kong Knut holder England i et jerngrep, og i Norge har Olav Haraldsson tatt makten. Torstein Jarl har trukket seg tilbake til Jomsborg, der han igjen er brorskapets leder. Les mer

449,-
Innbundet
Ventes til lager 22.04.2024
Sjette bok i Jomsviking-serien.

De gamle kongene er døde. Den mektige kong Knut holder England i et jerngrep, og i Norge har Olav Haraldsson tatt makten. Torstein Jarl har trukket seg tilbake til Jomsborg, der han igjen er brorskapets leder. Snart legger Torsteins egenrådige sønn Ravntor seg ut med venderne i sør, og en kampherjet Torstein må igjen dra ut for å søke allianser. Men denne gangen skal det vise seg vanskelig. Det er en ny tid. Kristenkongenes tid. Og jomsvikingene er ikke lenger velkomne i kongers og jarlers haller. Nå tvinges høvdinger og storbønder i kne foran Hvite-Krists kors, og Torsteins drøm om å ta tilbake Vingulmork synes fjernere enn noensinne.

I Valravn får vi et unikt innblikk i en tid der kristendom og maktsentralisering endret Nord-Europa på dramatisk vis, og Torstein og hans jomsvikinger må igjen kjempe for å bevare sin eldgamle levemåte og sin frihet.

Dette er den sjette boken i Jomsviking-serien, men den kan også leses som en frittstående fortelling. Serien har et samlet opplag på over 200.000 og er under utgivelse i ni land.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205597037
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Nr
8224145
Serie
Jomsviking 6
Jomsviking

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Valravn : Jomsviking 6:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
345,- 379,-

Guden

Jørgen Jæger
Innbundet 
363,- 399,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv