Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fjorten år med "Tause skrik"

minoritetskvinners behov for anerkjennelse

Fjorten år har gått siden Tause skrik utkom første gang, og debattene om identitetspolitikk, rasisme og ytringsfrihet dominerer mer og mer.

Fjorten år med «Tause skrik» beskriver innvandrerkvinners opplevelse med blant annet isolasjon, ekskludering, helseproblemer og vanskeligheter med å få fast arbeide. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 339,-
Fjorten år har gått siden Tause skrik utkom første gang, og debattene om identitetspolitikk, rasisme og ytringsfrihet dominerer mer og mer.

Fjorten år med «Tause skrik» beskriver innvandrerkvinners opplevelse med blant annet isolasjon, ekskludering, helseproblemer og vanskeligheter med å få fast arbeide. Farida Ahmadi diskuterer utviklingen av Norge som et flerkulturelt samfunn. Gjennom en helsefaglig tilnærming til minoritets.kvinner i Norge, leser hun fysisk og psykisk smerte opp mot politiske forhold, religion og fattigdom.

Nå foreligger boken i revidert og kraftig utvidet utgave, og Farida trekker linjene fra boken første gang kom ut til den politiske situasjonen pr. i dag.

Fjorten år har gått siden Tause skrik kom første gang. Siden den gang har den blitt oversatt til en rekke språk og blitt dramatisert for teater og opera i flere land. Boken har aldri vært mer aktuell.

«Farida Ahmadis modige bok viser at det ikke finnes noen enkel løsning, men at svaret aldri er verken multi.kulturalistisk segregering eller monokulturell ensretting. Hun slår et slag for individets rett til å definere seg selv, og boken fortjener å nå ut til mange både i majorieten og i minoritetene.»
Thomas Hylland Eriksen

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
369
ISBN
9788256026913
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fjorten år med "Tause skrik":

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv