Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gresk blod

et nærbilde av Hellas

Hva er det med Hellas? Sivilisasjonens vugge, et ferieparadis for solhungrige turister, men også et land i økonomisk, politisk og sosial krise. Europas problemer har rammet Hellas kraftigere enn andre land, enten det gjelder arbeidsløshet, høyreekstremisme, korrupsjon, generasjonskonflikt, barnløshet, masseinnvandring eller utflytting. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 279,-
Hva er det med Hellas? Sivilisasjonens vugge, et ferieparadis for solhungrige turister, men også et land i økonomisk, politisk og sosial krise. Europas problemer har rammet Hellas kraftigere enn andre land, enten det gjelder arbeidsløshet, høyreekstremisme, korrupsjon, generasjonskonflikt, barnløshet, masseinnvandring eller utflytting. Midt i dette står likevel den nasjonale identitet sterkt blant grekere. Hvordan skal man forstå Hellas og den greske mentaliteten?

Alexander Zlatanos Ibsen er en halvt gresk nordmann. I denne boken utforsker han sider ved dagens greske samfunn som verken er lett synlige for turister eller tilstrekkelig belyst i norske medier. Gjennom intervjuer, forklarende analyser og historiske tilbakeblikk tegner han et nærbilde av et land med en dramatisk fortid og en vanskelig nåtid - et land som er mer aktuelt enn noengang.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
248
ISBN
9788282651240
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Gresk blod
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gresk blod:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv