Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jomfruen fra Norge

Kong Håkon ønsker å befeste Norges stilling som ledende makt i Norden. Med skiftende allianser, brutal krigføring og en datter som skal giftes bort skal målet nåes. Men Håkons maktspill går ikke helt etter planen. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 339,-
Kong Håkon ønsker å befeste Norges stilling som ledende makt i Norden. Med skiftende allianser, brutal krigføring og en datter som skal giftes bort skal målet nåes. Men Håkons maktspill går ikke helt etter planen. Den durkdrevne norske kong Håkon V Magnusson inngår en avtale som han tror skal sikre hans rike i lang tid fremover: Ved å love bort sin datter Ingeborg til fyrst Erik Magnusson av Sverige, skal kongerikene flettes sammen i allianse og sammen skal de slåss mot Danskene. Men slik går det ikke, og snart kastes landene inn i en krise som skal forandre maktforholdene i Norden for alltid.

Medlemsvurdering:
En interessant og bra bok somer like god som både forfatterens foregående bok om MindreAlv og hans senere bok om Olav Haraldsson og hans tid.

E. Andersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202502942
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
E. Andersen – 03.02.2019

– En interessant og bra bok somer like god som både forfatterens foregående bok om MindreAlv og hans senere bok om Olav Haraldsson og hans tid.

R
Ragnhild Hofgaard – 15.02.2016

– Man trenger ikke være spesielt interessert i historie for å lese denne - man blir interessert av å lese boka! Godt skrevet, interessant og sjokkerende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jomfruen fra Norge:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv