– Slik den er skrevet, vil jeg nesten si at det er en barnebok. Behøves vel det og.
Kongerekka
blot, svette og tårer - hvordan Norge ble Norge
Intriger, sex, brodermord, trolldom og blodige slag – Game of Thrones? Nei, vår egen norske vikinghistorie! Visste du at Harald Gråfell egentlig var Norges første influencer? Eller hvor mange koner Harald Hårfagre hadde? Kongerekka er basert på Are Sende Osens populærhistoriske podkast ved samme navn.
Les mer
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 279,-
Intriger, sex, brodermord, trolldom og blodige slag – Game of Thrones? Nei, vår egen norske vikinghistorie! Visste du at Harald Gråfell egentlig var Norges første influencer? Eller hvor mange koner Harald Hårfagre hadde? Kongerekka er basert på Are Sende Osens populærhistoriske podkast ved samme navn. Boken forteller om de sentrale norske historieskikkelsene slik vi aldri har hørt om dem før, og fra førstemann, Harald Hårfagre, går det bokstavelig talt slag i slag fremover i historien. Boken er illustrert av Kristian Krohg-Sørensen, som bidrar med den hittil ikke så kjente nettavisen Budstikka fra vikingtiden. Her blir man oppdatert på nyeste sladder fra siste vikingblot, true crime-historier om hvordan Harald Hårfagre egentlig døde, og ikke minst eksklusive insidertips til hvordan du bygger et uknuselig vikingskip.
Detaljer
- Forlag
- Gyldendal
- Språk
- Bokmål
- ISBN
- 9788205553507
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2021
- Originaltittel
- Kongerekka
- Serie
-
Kongerekka 1
- Format
- Vannmerket EPUB
Les utdrag
Åpne utdrag herKunders vurdering
Skriv en vurdering
B
T
– Morsom og lærerik
E
– Tilrås for alle som er villige til å sjå på ei humørfylt tolking av kongesogene! Burde kanskje ha gjeve fem stjerner?
E
– Morsom, informativ og underholdende! Jeg likte imidlertid ikke at det var brukt så mange engelske otd og uttrykk for liksom å gjøre det kulere for leserne. Skjønner at forfatteren ønsker å bruke et moderne, lekent og uhøytidelig språk. Og jeg er enig i at det passer godt til måten han presenterer stoffet på. Men det går an å skrive både lekent, moderne og morsomt og samtidig bruke norske ord og uttrykk!