Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norges historie

Norges historie er en lydbok for deg som vil vite mer om landets historie. Norges historie gir et samlet bilde av kultur - og samfunnsutviklingen i Norge - helt fra de første menneskene tok landet i bruk for nær 12 000 år siden og frem til i dag. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 339,-
Norges historie er en lydbok for deg som vil vite mer om landets historie. Norges historie gir et samlet bilde av kultur - og samfunnsutviklingen i Norge - helt fra de første menneskene tok landet i bruk for nær 12 000 år siden og frem til i dag. Vi får høre om hvordan landet som har Europas lengste kystlinje har gått fra å være et enkelt samfunn basert på skipsfart, fiskehandel, trelast og metall, til å bli en rik oljenasjon. Lytteren møter store personligheter som kongene Olav den hellige, Kristian 4., Haakon 7., men også tusener av kvinner og menn - de ukjente sliterne som bygde Norge.

Medlemsvurdering:
Ei verdiful boka for meg, hollandsk kvinne som er interessert i norsk kultur, sprak og historie.

Carolien

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202296605
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Rett i øret

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

C
Carolien – 01.02.2016

– Ei verdiful boka for meg, hollandsk kvinne som er interessert i norsk kultur, sprak og historie.

V
VK – 01.09.2006

– Norges historie: fra istid til i dag er en velskrevet og god bok for deg som ønsker en kortfattet oversikt over de viktigste hendelsene i Norges historie. Boka er en fin blanding av tekst, bilder og kart, og er derfor mer lettlest enn en ren tekstbok. Dersom du føler at du burde vite mer om ditt eget lands historie, men ikke orker, eller har tid til, å lese et stort og omfattende historieverk, kan denne boka absolutt anbefales. Boka er også utgitt på både engelsk og tysk, og vil være en fin gave dersom du har venner, familie eller andre kjente i utlandet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norges historie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv