Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ukraina

historien, menneskene, krigen

I mars 2022 dro Arve Hansen til Ukraina for å observere den største krigen i Europa siden annen verdenskrig. I "Ukraina" gir han oversikten man trenger for å forstå konflikten og hva ukrainerne kjemper for. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 296,-
I mars 2022 dro Arve Hansen til Ukraina for å observere den største krigen i Europa siden annen verdenskrig. I "Ukraina" gir han oversikten man trenger for å forstå konflikten og hva ukrainerne kjemper for.

Putin ønsker at verden skal tenke på Ukraina som en forlengelse av Russland. Ukrainerne har på sin side en særegen kultur og levemåte som er verdt å beskytte - og som ukrainere har måttet beskytte før. Hansen gir i denne boka en oppslukende innføring i Ukrainas historie og kultur, samt et helt kapittel om en av krigens helter: Volodymyr Zelenskyj.

Medlemsvurdering:
Denne boken setter krigen i Ukraina inn i et historisk perspektiv og gjør det mulig å vurdere den voldsomme flommen av nyheter og kommentarer fra dag til dag i sammenheng med tidligere begivenheter. I tillegg er boken lettlest og velskrevet.

Gerd M

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248931287
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Gerd M – 04.10.2022

– Denne boken setter krigen i Ukraina inn i et historisk perspektiv og gjør det mulig å vurdere den voldsomme flommen av nyheter og kommentarer fra dag til dag i sammenheng med tidligere begivenheter. I tillegg er boken lettlest og velskrevet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ukraina:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv