Kirkens bekjennelse i historisk og aktuelt perspektiv

festskrift til Kjell Olav Sannes

Torleiv Austad (Redaktør) ; Tormod Engelsviken (Redaktør) ; Lars Østnor (Redaktør)

Professor dr.theol. Kjell Olav Sannes har vært ansatt ved Det teologiske Menighetsfakultet siden 1972. Både i sin forskning og i sin kirkelige tjeneste har han løftet fram kirkens bekjennelse, spesielt de evangelisk-lutherske bekjennelseskrifter. Les mer
Vår pris
369,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Vår pris: 369,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Professor dr.theol. Kjell Olav Sannes har vært ansatt ved Det teologiske Menighetsfakultet siden 1972. Både i sin forskning og i sin kirkelige tjeneste har han løftet fram kirkens bekjennelse, spesielt de evangelisk-lutherske bekjennelseskrifter. Derfor gir det seg selv at dette festskriftet i anledning hans 65-årsdag har fått tittelen Kirkens bekjennelse i historisk og aktuelt perspektiv.
Jubilanten hylles av kolleger og venner gjennom artikler om bekjennelsen i fortid og nåtid. En får en allsidig og tankevekkende innføring i den lutherske kirkes forståelse av sitt bibelske og reformatoriske læregrunnlag, og bekjennelsens betydning i et par andre konfesjonelle familier er også behandlet. En får i tillegg utdypet kjennskap til Den augsburgske bekjennelse - selve diamanten i Sannes' dogmatiske tenkning.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tapir akademisk forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Dansk Engelsk Flerspråklig Svensk
Sider: 278
ISBN: 9788251925129
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger