Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lokale lønnsforhandlinger

bedriftsøkonomi som verktøy for tillitsvalgte

Lokale lønnsforhandlinger inneholder en rekke konkrete råd og tips for tillitsvalgte som forbereder seg til lokale lønnsforhandlinger. Den gir en grunnleggende innføring i bedriftsøkonomi, et vesentlig verktøy i forhandlingssituasjoner. Les mer

311,-

355,- Spar: 44,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lokale lønnsforhandlinger inneholder en rekke konkrete råd og tips for tillitsvalgte som forbereder seg til lokale lønnsforhandlinger. Den gir en grunnleggende innføring i bedriftsøkonomi, et vesentlig verktøy i forhandlingssituasjoner.

Boka dekker også andre viktige aspekter ved lokale lønnsforhandlinger, som lønnspolitikk og lønnsdannelsen i privat sektor. Mye av innholdet er basert på samtaler med tillitsvalgte fra ulike fagforbund.

Hvert hovedavsnitt i boka har en overskrift formulert som et spørsmål og inngår i innholdsfortegnelsen. Dette gjør boka til en praktisk oppslagsbok. Spørsmålene reflekterer de utfordringene tillitsvalgte møter i drøftinger og lønnsforhandlinger, og introduserer kanskje også nye spørsmål som kan stimulere til refleksjon.

Boka er primært rettet mot tillitsvalgte i privat sektor og i offentlig eide selskaper. Den vil også være av interesse for arbeidsgivere som deltar i drøftinger og lokale lønnsforhandlinger, samt for styremedlemmer i bedrifter.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205594258
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lokale lønnsforhandlinger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv