Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Døden ga meg livet

min reise fra sykdom gjennom en nær døden-opplevelse til sann helbredelse

Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse», er en sterk og forunderlig fortelling om sykdom og helbredelse, om døden, og om meningen med livet. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse», er en sterk og forunderlig fortelling om sykdom og helbredelse, om døden, og om meningen med livet.

Under nær døden-opplevelsen forstår hun verdien av sitt liv - hvorfor hun er på jorden - og samtidig og uunngåelig, for de to er forbundet, den faktiske årsaken til at hun ble syk. Da hun kommer til bevissthet igjen, har tilstanden hennes bedret seg i så stor grad, og fortsetter å gjøre det, at hun kan forlate sykehuset etter noen uker, uten spor av kreftceller i kroppen. Anita Moorjani trosset all medisinsk kunnskap og vendte tilbake fra dødens rom med en dyp forståelse av hvem vi er, hvorfor vi lever, at vi eier kraften til å helbrede oss selv - og at mirakler er mulig!


Indiske Anita Moorjani hadde arbeidet i Hongkongs forretningsverden i mange år da hun fikk kreftdiagnosen i 2006. Nær døden-erfaringen og innsikten den ga henne i hva som styrer liv og helse, har endret henne for alltid. Boken er oversatt til rundt 20 språk.

Medlemsvurdering:
En bok å klokes av. Foruten en utrolig helbredelseshistorie rummer boken også dyp livsvisdom,som gikk ret i hjertet på meg. Anbefales på det varmeste.

Poul Ryden Hansen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
234
ISBN
9788202389604
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Dying to be me
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

P
Poul Ryden Hansen – 29.02.2016

– En bok å klokes av. Foruten en utrolig helbredelseshistorie rummer boken også dyp livsvisdom,som gikk ret i hjertet på meg. Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden ga meg livet:

Lev!

Truls Frogner
Innbundet 
318,- 349,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv