Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Døden ga meg livet

Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse», er en sterk og forunderlig fortelling om sykdom og helbredelse, om døden, og om meningen med livet. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse», er en sterk og forunderlig fortelling om sykdom og helbredelse, om døden, og om meningen med livet.

Under nær døden-opplevelsen forstår hun verdien av sitt liv - hvorfor hun er på jorden - og samtidig og uunngåelig, for de to er forbundet, den faktiske årsaken til at hun ble syk. Da hun kommer til bevissthet igjen, har tilstanden hennes bedret seg i så stor grad, og fortsetter å gjøre det, at hun kan forlate sykehuset etter noen uker, uten spor av kreftceller i kroppen. Anita Moorjani trosset all medisinsk kunnskap og vendte tilbake fra dødens rom med en dyp forståelse av hvem vi er, hvorfor vi lever, at vi eier kraften til å helbrede oss selv - og at mirakler er mulig!

Indiske Anita Moorjani hadde arbeidet i Hongkongs forretningsverden i mange år da hun fikk kreftdiagnosen i 2006. Nær døden-erfaringen og innsikten den ga henne i hva som styrer liv og helse, har endret henne for alltid. Boken er oversatt til rundt 20 språk.

Medlemsvurdering:
En bok å klokes av. Foruten en utrolig helbredelseshistorie rummer boken også dyp livsvisdom,som gikk ret i hjertet på meg. Anbefales på det varmeste.

Poul Ryden Hansen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202421526
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Dying to be me

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

P
Poul Ryden Hansen – 29.02.2016

– En bok å klokes av. Foruten en utrolig helbredelseshistorie rummer boken også dyp livsvisdom,som gikk ret i hjertet på meg. Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden ga meg livet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv