Kreft & terrenget ditt - David Servan-Schreiber

Kreft & terrenget ditt

hva kan du selv gjøre

; Synneve Sundby (Oversetter) ; Børge Lund (Oversetter)

For sytten år siden oppdaget jeg, gjennom en skanning av min egen hjerne, at jeg selv hadde hjernekreft. Sannsynligheten var stor for at jeg gikk en tidlig død i møte. Jeg var blitt kreftpasient, og kunne ikke lenger skjule meg bak posisjonen som lege og forsker. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

For sytten år siden oppdaget lege David Servan-Schreiber, gjennom skanning av sin egen hjerne, at han hadde hjernekreft. Sannsynligheten var stor for at han gikk en tidlig død i møte. Denne boka er fortellingen om hva som skjedde etterpå - om å vende tilbake til liv og helse, faktisk til en bedre livskvalitet og helsetilstand.

Kreft & terrenget ditt er historien om hvordan han brukte sine kunnskaper som fagperson til å saumfare den medisinske litteraturen for nær sagt alt som kunne bidra til å bedre sjansene for å overleve. Det aller viktigste er at resultatet ble et nytt, vitenskapelig perspektiv på kreft, som kan øke mulighetene for å beskytte oss mot denne sykdommen.

Nå har han holdt sin kreftsykdom under kontroll i sju år. Hvordan? Jo, han mener å ha tatt i bruk, på en enda bedre måte, de delene av kroppen som bekjemper celler som ellers ville ha kunnet utvikle seg til en tumor - og dermed blitt til kreft. Som psykiater og hjerneforsker påpeker han at vi må være meget oppmerksomme på forbindelsen mellom kropp og sinn, spesielt hvordan vedvarende følelse av hjelpeløshet og fortvilelse har negativ virkning. Når følelsene ikke blir tatt tak i, kan de - snarere enn livets påkjenninger i seg selv - bidra til de inflammatoriske prosessene som får kreften til å vokse.

I tillegg til at dette er en svært personlig bok fra David Servan-Schreiber, er den også en fantastisk oversikt over de tiltakene du kan gjøre selv for å bedre din livskvalitet og ditt "terreng" slik at kreftcellene trives dårligere og immunapparatet styrkes. Som en del av sin egen kamp mot sykdommen og for å forebygge tilbakefall har forfatteren samlet all den dokumentasjon og forskning han har kommet over om kosthold og kreft.

David Servan-Schreiber døde av kreft i 2011, 50 år gammel.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Arneberg
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 332
ISBN: 9788291614854
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Anticancer - a new way of life
Format: 23 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger