Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunsten å være modig

17 samtaler om det modige mennesket

Tør du å stå utenfor? Å improvisere? Å være politisk ukorrekt? Å gå i dialog med folk du synes er uappetittlige? I denne boken møter du mennesker som tør å være annerledes, og velge det utrygge. Paal-André Grinderud synes ikke det er så farlig hva andre synes om ham. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Tør du å stå utenfor? Å improvisere? Å være politisk ukorrekt? Å gå i dialog med folk du synes er uappetittlige? I denne boken møter du mennesker som tør å være annerledes, og velge det utrygge. Paal-André Grinderud synes ikke det er så farlig hva andre synes om ham. Knut Faldbakken mener kreativitet handler mer om mot enn om talent. Mosse Jørgensen har laget en helt ny skole. Johan Galtung vil at Norge skal tørre å være mer uavhengige av USA. Møt også Per Fugelli, Helge Hognestad, Kristin Flood, Erik Dammann, Rupert Sheldrake, Arne Næss m.fl.

Medlemsvurdering:
Boka inneholder samtaler med 17 personer (og et par oppdiktede) med ulike vinklinger på mot. Den modige kunstneren, den modige presten, den modige læreren, og andre som ikke bryr seg så mye om "hva alle andre synes". Arne Næss tok store sjanser som hemmelig agent under krigen. Erik Dammann rodde til København med kona som 70-åring. Knut Faldbakken forteller om sin eneste skrivesperre - før han turte å ta opp temaet incest. Per Fugelli har folk fra Værøy og Røst som forbilder. Paal André Grinderud gråter på Rema 1000. Dette er en inspirerende bok med dype og litt mindre dype samtaler med folk som virkelig har noe å si.

Anita

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
142
ISBN
9788299665797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
23 x 17 cm
Serie
17 samtaler

Kunders vurdering

A
Anita – 05.05.2006

– Boka inneholder samtaler med 17 personer (og et par oppdiktede) med ulike vinklinger på mot. Den modige kunstneren, den modige presten, den modige læreren, og andre som ikke bryr seg så mye om "hva alle andre synes". Arne Næss tok store sjanser som hemmelig agent under krigen. Erik Dammann rodde til København med kona som 70-åring. Knut Faldbakken forteller om sin eneste skrivesperre - før han turte å ta opp temaet incest. Per Fugelli har folk fra Værøy og Røst som forbilder. Paal André Grinderud gråter på Rema 1000. Dette er en inspirerende bok med dype og litt mindre dype samtaler med folk som virkelig har noe å si.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å være modig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv