Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lev!

tankekraft mot kreft

 • Hva kan vi lære om kreft?
 • Hva vet vi om årsakene?
 • Hvorfor akkurat meg?
 • Vurderinger og analyse av kreft i et samfunnsperspektiv
 • Om kjærlighet og selvransakelse, nye roller og hva man selv kan gjøre
 • Les mer

  318,-

  349,- Spar: 31,-

  Innbundet
  Sendes innen 3 virkedager

  Nesten alle kjenner noen som er rammet av kreft. Målet med denne boka er å gjøre livet lettere for alle berørte. Truls Frogner forteller hvordan optimisme og pågangsmot er god medisin. Han mener at samtale og åpenhet gir trygghet.

  Tankens kraft
  I september 2004 fikk han dødsdommen. Kreften hadde overtaket, og livet hans kom til å bli kortere enn han hadde forventet. I stedet for å gi opp, valgte han å bruke tankekraft. Det er noe alle har, men ikke alltid bruker. Gjennom tankens kraft har Truls Frogner lært seg å leve med dødsdommen. Nå har han skrevet bok om hvordan han får det til.

  - Jeg ønsker å dele opplevelsen fra de første tegnene
  via sjokk til håp og den vanskelige erkjennelsen av at det
  livet vi kjenner tar slutt. Kreften kan ta kroppen min,
  men ikke tankekraften.

  Truls Frogner

   

  Medlemsvurdering:
  Truls Frogner har skrevet en sterk bok full av overraskende og utradisjonelle tanker. Når Frogner fikk diagnosen valgte han å kjempe imot fra første stund, til tross for svært dårlige odds. Han har bevist at det finnes ingen etablerte sannheter, selv ikke i skolemedisinen. Underveis i leseopplevelsen deler han sine tanker med leseren, tanker som inspirerer til å virkelig LEVE hver dag. Motiverende for de som bare livet er "litt kjedelig", og sterkt inspirerende for de som kjemper sin livs kamp. Truls Frogner er et uvanlig menneske i positiv forstand, og i boken får man et lite møte med han. Virkelig leseverdig!

  Bobba

  Detaljer

  Forlag
  Publicom
  Innbinding
  Innbundet
  Språk
  Norsk Bokmål
  Sider
  217
  ISBN
  9788292526095
  Utgave
  1. utg.
  Utgivelsesår
  2006
  Nr
  1719866

  Kunders vurdering

  B
  Bobba – 26.09.2006

  – Truls Frogner har skrevet en sterk bok full av overraskende og utradisjonelle tanker. Når Frogner fikk diagnosen valgte han å kjempe imot fra første stund, til tross for svært dårlige odds. Han har bevist at det finnes ingen etablerte sannheter, selv ikke i skolemedisinen. Underveis i leseopplevelsen deler han sine tanker med leseren, tanker som inspirerer til å virkelig LEVE hver dag. Motiverende for de som bare livet er "litt kjedelig", og sterkt inspirerende for de som kjemper sin livs kamp. Truls Frogner er et uvanlig menneske i positiv forstand, og i boken får man et lite møte med han. Virkelig leseverdig!

  Oppdag mer

  Bøker som ligner på Lev!:

  Se flere

  De som kjøpte denne kjøpte også:

  Kluter

  Bitta Mikkelborg
  Innbundet 
  318,- 349,-

  Keto

  Jane Faerber
  Innbundet 
  363,- 399,-

  Logg inn

  Ikke medlem ennå? Registrer deg her

  Glemt medlemsnummer/passord?

  Handlekurv