Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det er slutt

historier om løsrivelse

Samlivsbrudd har ofte lange forhistorier. Det er vanskelig å gå fra den man ikke lenger elsker. Ingen gjør det med lett hjerte. Han eller hun vet at dette vil ramme både dem selv og partneren
og eventuelle barn hardt. Les mer

99,-

229,- Spar: 130,-

Sendes innen 1 virkedag
Samlivsbrudd har ofte lange forhistorier. Det er vanskelig å gå fra den man ikke lenger elsker. Ingen gjør det med lett hjerte. Han eller hun vet at dette vil ramme både dem selv og partneren
og eventuelle barn hardt.
«Folk gir opp for lett i dag,» sier mange. Noen gjør det, men denne boken handler om lange farvel der utbrytere har verket innvendig i årevis, og der beslutningen om å gå har vokst seg frem over lang tid.
Her forteller utbryterne med sine egne ord hvorfor de gikk, og sammen med dem viser Sissel Gran de virkelige grunnene til vanlige samlivsbrudd. Par går ikke fra hverandre på grunn av krangler eller ulikheter i personlighet, de går fordi de føler seg ensomme, avvist, utraderte og forlatte i parforholdet. De går for å redde sitt døende selv.
Boken retter ingen pekefingre, verken til de forlatte eller de som går, men den kan leses som en leksjon i hvordan man ikke behandler kjærligheten.

Medlemsvurdering:
Flott, tankevekkende bok, og en kjempegod støtte til den som slites av dårlig samvittighet for å ha brutt ut, og ikke minst til den som kvier seg for å bryte ut. Lett å kjenne seg igjen i!

Solveig

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
235
ISBN
9788203296697
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 13 cm
Nr
8214077

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

S
Solveig – 16.03.2018

– Flott, tankevekkende bok, og en kjempegod støtte til den som slites av dårlig samvittighet for å ha brutt ut, og ikke minst til den som kvier seg for å bryte ut. Lett å kjenne seg igjen i!

T
Tone-C – 28.10.2016

– En flott bok til ettertanke også for de som vurdere å gå ut av ett forhold!

E
Ellinor – 20.07.2016

– Jeg leste boka med stor interesse, anbefaler den til de som har kommet seg ut av et forhold eller vurderer ett brudd. Jeg ble skilt for snart ti år siden, men som mange andre lå det en lang prosess bak. Boka er lånt videre.......

A
Anita Larsen – 28.04.2016

– Endelig en bok som viser flere sider av en sak! Nyttig for noen og enhver.

M
Marte Utby – 15.04.2016

– Klok, varm. En øye- og hjerteåpner av en bok

T
Tone Herbern – 15.04.2016

– moden og god veleder for både trengende og interesserte. Lest med stort utbytte.

A
Aslaug – 13.04.2016

– Dette er en bra bok. Den får deg til å reflektere over eget brudd og din rolle i det, uten å moralisere, eller si noe om rett og galt. Du blir klokere av denne boken. Kanskje kan den også hjelpe deg til å ikke gå i samme fellene når du trer inn i et nytt forhold?

L
Lykkelita – 13.04.2016

– Denne boka hjalp meg veldig i prosessen fram mot å godta og erkjenne overfor meg selv at mitt valg med å gå var riktig. At jeg på mange måter ikke hadde et valg. Jeg fant støtte i andres historier, og i teorier utarbeidet av andre. Og jeg fikk hjelp til å forstå hvorfor jeg hadde havnet i denne sørgelige situasjonen. Ei sånn bok man ikke trenger å lese fra begynnelse til slutt, men ta fram å lese litt i "her og der"

A
Astrid Hagen-Huerta – 13.04.2016

– Masse nyttig informasjon - og en god porsjon trøst. Takk til Sissel Gran!

M
Marie Westvang – 12.04.2016

– Tankevekkende og interessant

L
Liv Torhild Skinstad – 11.04.2016

– Sissel Gran : Det er slutt

E
Else Eide Solbakken – 04.04.2016

– Boka gjev forståelege framstillinger og ulike forklaringer på kompliserte forhold og samlivsspørsmål. Mange gjenkjennbare problemstillinger der Sissel Gran kjem med fornuftige refleksjoner. Anbefales.

K
Karen Anne Gudbrandsen – 31.03.2016

– Det er slutt

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er slutt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
169,- 449,-

Logg inn

Handlekurv