Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunsten å sjekke

slik får du den du har lyst på

Hvor mange har ikke trodd på myten om at man må ha vaskebrettmage eller se ut som en Playboy-modell for å være attraktiv? Hemmeligheten med å lykkes med romantikken er i virkeligheten noe helt annet. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 3 - 10 dager

I Kunsten å sjekke får både menn og kvinner det verktøyet de behøver for å oppnå fremgang i det utfordrende sosiale spillet som vi kaller flørt og sjekking. Med sine unike kunnskaper i ikke-verbal kommunikasjon, sosial manipulasjon og påvirkning gir Henrik Fexeus gitt oss 168 konkrete og praktiske tips.

Tiltrekning - relasjon - forførelse
Med humor og glimt i øyet beskriver Henrik Fexeus veien fra flørt til date i tre skritt: tiltrekning, relasjon og forførelse. Boka er kjemisk fri for slitne sjekkefraser og oppvartningsknep. Den store hemmeligheten er i stedet innstilling og holdning.  Og når du har lært deg dette skikkelig, har du verdifulle kunnskaper som verken silikoninnlegg eller medlemskap i treningsstudio kan konkurrere med.

Henrik Fexeus, populær tankeleser og psykologisk manipulator, slo igjennom hos det brede publikum med den svenske tv-serien Hjärnstorm i 2007 og 2009. Programmene ble vist på norsk tv under tittelen Vår aktive hjerne.

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788251635707
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Alla får ligga
Format
21 x 15 cm
Nr
9014659

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å sjekke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv