Love warrior

en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet

; Tiril Broch Aakre (Oversetter)

Akkurat idet Glennon Doyle Melton synes hun begynner å få dreis på livet - med tre lykkelige barn, en hengiven mann og suksess som blogger og forfatter - kollapser ekteskapet. Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker vet Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamrer hun seg til det hun har lært av sine tidligere erfaringer: at den dypeste smerten alltid rommer en invitasjon til et rikere liv. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Akkurat idet Glennon Doyle Melton synes hun begynner å få dreis på livet - med tre lykkelige barn, en hengiven mann og suksess som blogger og forfatter - kollapser ekteskapet. Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker vet Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamrer hun seg til det hun har lært av sine tidligere erfaringer: at den dypeste smerten alltid rommer en invitasjon til et rikere liv. 

Love Warrior - en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet er en historie om utroskap, svik og forsoning. Det er en historie om hvordan våre idealer om feminitet og maskulinitet kan gjøre det umulig for kvinner og menn å faktisk bli kjent med hverandre. Det er en historie om å være forelder når man står midt i en krise. Om vennskap som sårer og vennskap som helbreder. Og om hvordan man til slutt finner fred med seg selv. 

Denne vakre, humoristiske og brutale skildringen vil snakke til alle som lengter etter dypere, sannere forhold og et mer overskuddspreget, autentisk liv.

«Love Warrior er kraftfulle saker, noe av det råeste og ærligste jeg har lest på lenge. Vi trenger folk som snakker sant fra eget liv - om tvil og smerte, lyst og glede. Glennon Doyle Melton er en av disse sanne stemmene som gjør det mindre ensomt å være menneske.»

Kathrine Aspaas, forfatter av Raushetens tid

 

«Dette er en bok om hva det er å være menneske – å streve med kjærlighet, sårbarhet, avhengighet, smerte, intimitet og nåde. Love Warrior blåste meg av banen. Vi kan alle finne glimt av våre egne historier når vi speiler oss i Glennons kraftfulle fortelling. Vi er heldige som lever i en verden der hennes mot og visdom finnes. Vi trenger slike sannsigersker om vi noensinne skal kunne finne tilbake til hverandre.»

Brené Brown, forfatter av Rising Strong

 

«Glennon Doyle Melton viser en sjelden innsikt i sannhet, styrke og følelsesmessig kraft. Hennes historie er ikke bare inspirerende, den er episk. Melton har sannelig blitt en kjærlighetskriger. Denne boken vil forandre liv, og jeg er utrolig takknemlig for at den finnes.»

Elizabeth Gilbert, forfatter av Eat Pray Love

 

 

Fakta