Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Atlas

historien om Pa Salt

«Mamma har vært så nær meg i skriveprosessen, selv om hun ikke har vært her fysisk. Hun er med meg i hjertet, og det har vært en velsignelse for meg å skrive boken.»

Harry Whittaker, Lucinda Rileys sønn og medforfatter

Atlas - Historien om Pa Salt er den åttende og siste boken i Lucinda Rileys serie De syv søstre, og endelig blir seriens store spørsmål besvart: Hvem var Pa Salt, og hvorfor adopterte han de syv søstre? Atlas - historien om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien De syv søstre til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager
Atlas - Historien om Pa Salt er den åttende og siste boken i Lucinda Rileys serie De syv søstre, og endelig blir seriens store spørsmål besvart: Hvem var Pa Salt, og hvorfor adopterte han de syv søstre? Atlas - historien om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien De syv søstre til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

Paris, 1928

En gutt blir funnet, forkommen og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.

Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris, hender det at han iblant glemmer fortidens redsler og trusselen som henger over ham. Men i sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.

Egeerhavet, 2008

For første gang er alle de syv søstrene samlet. De er om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt. Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til Merry, den savnede søsteren, i form av en dagbok. Men for hver detalj som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Hvem var denne mannen som adopterte barn fra alle verdenshjørner? Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende: Alle hans hemmeligheter kan få konsekvenser for dem den dag i dag.

Medlemsvurdering:
Helt fantastisk! Fengslende rett og slett! Boken holder den den lover, alt blir avslørt. Hele serien er helt fantastisk og bør leses. Det er mye å holde styr på av navn og og historier, men lettlest. Jeg var så pent på denne siste boken og slet med å legge den fra meg.

Margrethe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
745
ISBN
9788202829513
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Atlas
Format
20 x 13 cm
Serie
De syv søstre 8

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Mamma har vært så nær meg i skriveprosessen, selv om hun ikke har vært her fysisk. Hun er med meg i hjertet, og det har vært en velsignelse for meg å skrive boken.»

Harry Whittaker, Lucinda Rileys sønn og medforfatter

«En verdig og sørgelig avslutning, og en trist og minnerik avskjed med en bokserie som har betydd mye for så ufattelig mange.» «Jeg tror vi skal lete lenge etter et lignende roman-bokverk som «De syv søstre».»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«At Harry Whittaker kan skrive er det ikke tvil om, og her har han helt tydelig gjort det i sin mors ånd.» «Jeg nikoste meg gjennom hele boken»

Tine Sundal, tinesundal.blogspot.com

«All ære til avdøde Lucinda Riley og Harry Whittaker»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Syv søstre-finale: Hold dere fast og les!» «Riley-fans vil trolig gi seg ende over» «Ukomplisert underholdningslitteratur på sitt beste»

Guri Hjeltnes, VG

Kunders vurdering

M
Margrethe – 15.02.2024

– Helt fantastisk! Fengslende rett og slett! Boken holder den den lover, alt blir avslørt. Hele serien er helt fantastisk og bør leses. Det er mye å holde styr på av navn og og historier, men lettlest. Jeg var så pent på denne siste boken og slet med å legge den fra meg.

L
Leikny – 06.07.2023

– En fantastisk avslutning på serien! Litt vidløftig med utrolig mange navn og slekter å holde greie på, men alt i alt en spennende og underholdende historie.

A
Anne-Lynn – 28.06.2023

– Anbefales. Det er fint å få vite hva som skjer med alle involverte i serien og samtidig trist at det ikke kommer flere bøker fra LR. Hun var en forfatter som skrev så bra.

B
Brit – 28.06.2023

– Slutten ble for langdryg.

N
Nina – 28.06.2023

– Veldig bra oppfølging og avslutning på historien om søstrene. Boken ble lest gangske raskt ettersom den fenglset meg og er lettlest. Anbefales til alle, og nå går den videre til mine døtre som venter på den.

A
Anne Grethe – 28.06.2023

– Denne føyer seg inn i rekken med bøker du blir oppslukt av. Endelig få svar på mysteriet,og sønnen leverer på samme måte som moren. Har lest hele serien,og har kost meg. Det som gjorde bøkene spesielle var todeling av historiene.

E
Ellen-Karine Mortensen – 27.06.2023

– En super bok og avslutning på serien. Alle bøkene er vanskelig å legge fra seg, når du begynner å lese dem. Jeg har anbefalt de bøkene til min familie og venner. ( det hadde vært fint å fått en siste bok hvordan det går med søstrene videre). Anbefaler alle å lese de bøkene.

Å
Åse Manum Hesthagen – 27.06.2023

– Enestående!!

K
Kari Kildahl – 27.06.2023

– God avslutning av en leseverdig serie’

A
Ann-Christin – 27.06.2023

– Boka var kjempebra. Heldigvis ble serien avsluttet. Nøt den fra perm til perm🤩

A
Astri M – 27.06.2023

– Overraskende god

J
Janne H – 27.06.2023

– Veldig bra, sku bare ønske d kom flere bøker

B
Bente Hartvedt Ringstad – 27.06.2023

– Greit å få med slutten men ikke samme kvalitet som de foregående bøkene. Litt for detaljrik.

B
Beth – 27.06.2023

– Fin avslutning

M
Magnhild Hovden – 27.06.2023

– En spennende bok. Har ventet lenge! Den svarte til forventningene. Har gjort meg mangetanker om Pa gjennom alle bøkene og nå fikk jeg endelig et svar. Boken anbefales.

B
Birgit Lunde Kristiansen – 27.06.2023

– Fantastisk avslutning på en nydelig serie. Har man lest de første bøkene er denne et must!

A
Anne Hov – 27.06.2023

– Fin bok

G
Gry – 27.06.2023

– Fantastisk serie og en strålende gjennomført avslutning på det hele. Nesten umulig å legge fra seg boka. Tror jeg må lese alle bøkene pånytt nå som serien er komplett.

M
Mona Kristoffersen – 27.06.2023

– Helt i Lucindas ånd, denne siste boken i 7 søstre-serien. Spenning fra første side og samler trådene fra de tidligere bøkene slik at alle spørsmål blir besvart. En perfekt avslutning på en virkelig god serie.

J
John-Kenneth Kristoffersen – 27.06.2023

– Endelig kom svaret hvem Pa egentlig var.Desverre kunne ikke Lucinda oppleve utgivelsen men hun vil altid bli husket som en fantastisk og varn forfatter. En av de beste serier på dagens marked.

H
Hanne Eilertsen Punnerud – 27.06.2023

– Nydelig avslutning!

A
Anne Marie – 27.06.2023

– Denne var best. Flott skrevet.

W
Wenche – 27.06.2023

– Medlemsvurdering

S
Sissel – 29.05.2023

– Etter min mening er dette den beste av hele serien.

R
Runhild Skjølaas, redaktør i Bokklubben – 18.05.2023

– Lucinda Rileys sønn, Harry Whittaker, har klart kunststykket å samle alle trådene og gi svar på alle gåtene i De syv søstre-serien. Endelig kan vi lese hele historien om hvorfor Pa Atlas valgte å adoptere alle søstrene og hans egen livshistorie. Imponerende, rett og slett.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Atlas:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lupus

Jens Henrik Jensen
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv