Atlas

historien om Pa Salt

; Harry Whittaker ; Hedda Munthe (Oppleser) ; Jan Martin Johnsen (Oppleser) ; Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Serie: De syv søstre 8

«Mamma har vært så nær meg i skriveprosessen, selv om hun ikke har vært her fysisk. Hun er med meg i hjertet, og det har vært en velsignelse for meg å skrive boken.»

ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE»

Alt vil bli avslørt

Paris, 1928

En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om. Les mer
Bestselger
Godstol-bok
Serie
Vår pris
479,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 479,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE»

Alt vil bli avslørt

Paris, 1928

En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.

Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris, hender det at han iblant glemmer fortidens redsler og trusselen som henger over ham. Men i sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.

Egeerhavet, 2008

For første gang er alle de syv søstrene samlet. De er om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt. Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til Merry, den savnede søsteren, i form av en dagbok. Men for hver detalj som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende: Alle hans hemmeligheter kan få konsekvenser for dem den dag i dag.

Atlas - fortellingen om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien «De syv søstre» til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Simen Ingemundsen, Randaberg 24
Terningkast 6 Tine Sundal, tinesundal.blogspot.com

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202798789
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Atlas - The Story of Pa Salt
Format: 14 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Mamma har vært så nær meg i skriveprosessen, selv om hun ikke har vært her fysisk. Hun er med meg i hjertet, og det har vært en velsignelse for meg å skrive boken.»

«En verdig og sørgelig avslutning, og en trist og minnerik avskjed med en bokserie som har betydd mye for så ufattelig mange.» «Jeg tror vi skal lete lenge etter et lignende roman-bokverk som «De syv søstre».»

, Randaberg 24 Terningkast 6

«At Harry Whittaker kan skrive er det ikke tvil om, og her har han helt tydelig gjort det i sin mors ånd.» «Jeg nikoste meg gjennom hele boken»

, tinesundal.blogspot.com Terningkast 6

«All ære til avdøde Lucinda Riley og Harry Whittaker»

, Dagbladet

« «Syv søstre-finale: Hold dere fast og les!» «Riley-fans vil trolig gi seg ende over» «Ukomplisert underholdningslitteratur på sitt beste»

, VG