Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den greske datteren

Syv døtre. Syv hemmeligheter. Syv lidenskaper. Den greske datteren er den tredje, frittstående romanen i serien De tapte døtre, hvor familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser gir fortryllende leseglede. Les mer

299,-
Ventes til lager 27.08.2024
Syv døtre. Syv hemmeligheter. Syv lidenskaper. Den greske datteren er den tredje, frittstående romanen i serien De tapte døtre, hvor familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser gir fortryllende leseglede.  

London, nåtid: Ella gransker de to ledetrådene som har blitt etterlatt til familien hennes i Hope’s House, et hjem for ugifte mødre. Hun kan ikke forstå hva dette har med henne å gjøre: Et falmet sort-hvitt-fotografi av en ukjent kvinne med et barn, og et gulnet noteark.  
Snart får Ella vite at fotografiet er tatt på den idylliske greske øya Skopelos, og at kvinnene på bildet bærer nøkkelen til hennes egen slektsarv. Når hun forteller sin nye flamme Gabriel om oppdagelsen, overtaler han henne til å reise til øya for å finne ut mer. Han vil vente på henne i London.  
Ella tviler, men når hun endelig bestemmer seg for å reise, avdekker hun en hjerteskjærende historie om en familie som ble tvunget til å forlate landet sitt for et nytt liv i England – og en jente med et unikt musikalsk talent, som fant den store kjærligheten, men som måtte ofre sin egen lykke for familiens skyld. 
Oppdagelsene på den greske øya setter Ellas liv i et nytt lys, og hun stilles overfor egne, vanskelige valg, både når det gjelder Gabriel og henne selv. 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788248937159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The royal daughter
Serie
De tapte døtre 3

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den greske datteren:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv