Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den italienske datteren

Den italienske datteren er den første, frittstående romanen i serien De tapte døtre. Det er en fortryllende historie om familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser. Perfekt for fans av Lucinda Riley og Santa Montefiore. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den italienske datteren er den første, frittstående romanen i serien De tapte døtre. Det er en fortryllende historie om familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser. Perfekt for fans av Lucinda Riley og Santa Montefiore.

Den unge engelske vinmakeren Lily har takket ja til jobb på en vingård ved Comosjøen, hos den legendariske Martinelli-familien. Hun føler seg så hjemme på den italienske landsbygda at det er som om hun hører til her. Og det er ikke bare på grunn av tiltrekningen hun føler mot Antonio ...
Lily har nettopp oppdaget at hennes bestemors ukjente fortid sporer tilbake til det berømte La Scala-teateret, og til en bakerfamilie i Piemonte. Er det tilfeldig at Lily havnet akkurat her? Eller er det skjebnen?

Den New Zealandske bestselgerforfatteren Soraya Lane har med denne serien skapt et oppslukende nytt univers for alle som elsker De syv søstre og andre episke slektsfortellinger.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248936367
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The Italian daughter
Serie
De tapte døtre 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den italienske datteren:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv