Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kongen av Os

På mange vis har brødrene Carl og Roy Opgard hatt suksess i livet. Så mye suksess som det er mulig å ha i ei lita bygd som Os, i alle fall. Carl er sjef for bygdas råflotte spahotell, mens Roy driver bensinstasjonen og har planen klar for en fornøyelsespark med berg- og dalbane. Les mer

449,-
Innbundet
Ventes til lager 06.06.2024
På mange vis har brødrene Carl og Roy Opgard hatt suksess i livet. Så mye suksess som det er mulig å ha i ei lita bygd som Os, i alle fall. Carl er sjef for bygdas råflotte spahotell, mens Roy driver bensinstasjonen og har planen klar for en fornøyelsespark med berg- og dalbane. Men da det ligger an til at den nye riksveien vil bli lagt utenfor bygda, må noe gjøres, selv om metodene som kreves er skitne. Heldigvis har brødrene litt erfaring med den slags.

Samtidig har lensmannen fått tak i ny teknologi som han mener kan bevise at brødrene står bak en rekke drap som ligger tilbake i tid. Og flere skal det bli. Det er som Roy sier om berg- og dalbanen: «Når den først har starta, er det for seint å hoppe av.»

Kongen av Os er en storslått og heftig spenningsroman om lojalitet, familiebånd, sterk kjærlighet og kamp mot mektige krefter. Den tar oss med til ei bygd i krise og forteller historien om to brødre som står i fare for å miste alt de har kjempet for. Det er en roman om fortapte sjeler og et høyt antall drepte.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788203451898
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Kongen av Os
Format
21 x 14 cm
Nr
8222711
Serie
Kongeriket 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kongen av Os:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 
Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 
De tre
299,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
299,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv