Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Korrigeringer

Jonathan Franzen er utropt av Granta til en av Amerikas beste forfattere under førti. Med Korrigeringer har han vunnet The National Book Award, og boken ble årets boksuksess i USA, med hele 900 000 solgte bøker i USA kun i utgivelsesåret. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Jonathan Franzen er utropt av Granta til en av Amerikas beste forfattere under førti. Med Korrigeringer har han vunnet The National Book Award, og boken ble årets boksuksess i USA, med hele 900 000 solgte bøker i USA kun i utgivelsesåret. Korrigeringer ble utropt til en av de siste tiårenes mest betydningsfulle romaner av et samstemt kritikerkorps. Han har tidligere utgitt The Twenty-Seventh City og Strong Motion, og i 2010 romanen Frihet.

Enid Lambert begynner å planlegge julen i mars. Hun maser på de tre voksne barna om å komme hjem til julefeiring i St. Jude. Hun vil ha en god, gammeldags familiejul. Det hun glemmer, er at familien hater å være sammen og umiddelbart går hverandre på nervene. Som pressmiddel bruker hun Alfred. Han er syk av Parkinsons, og blir stadig mer innesluttet og deprimert. Men Gary, Chip og Denise har sine egne miserable liv å leve. De vil ikke hjem til Enids krampekos og Alfreds stadig mer fraværende og forvirrete skikkelse.

Jonathan Franzen beskriver nådeløst, rørende, humoristisk og med mye varme den amerikanske familien og det sprikende gapet mellom moderne og tradisjonelle forventninger til livet.

Medlemsvurdering:
Her følger vi en Amerikansk familie som sliter med di problemene som kan oppstå i en middelsklasse familie. med en far som er vrien og sær som flere av di 3 voksne barna i familien bare rister på hodet av. Det er moren i familien som gjør sitt ytterste for å holde familien samlet selv om barna har flyttet ut, hun setter alltid opp egne barn mot naboene sine for å se hvem som kommer best ut av det. vrir på sannheten der hun ikke vil innse at barna ikke alltid har svart til forventningene hennes. Barna er flyttet ut og startet egne familier i varierende stadier og preferanser.Hele rollebesetningen er troverdig og likendes. selv om noen av dem til tider kan bli frustrerende og følge. må være en av forrige tiårs beste bøken og kan anbefales på det sterkeste.

GTO

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
606
ISBN
9788202343316
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
The corrections
Format
19 x 11 cm
Priser
Årets beste utenlandske bok 2002

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
GTO – 24.08.2013

– Her følger vi en Amerikansk familie som sliter med di problemene som kan oppstå i en middelsklasse familie. med en far som er vrien og sær som flere av di 3 voksne barna i familien bare rister på hodet av. Det er moren i familien som gjør sitt ytterste for å holde familien samlet selv om barna har flyttet ut, hun setter alltid opp egne barn mot naboene sine for å se hvem som kommer best ut av det. vrir på sannheten der hun ikke vil innse at barna ikke alltid har svart til forventningene hennes. Barna er flyttet ut og startet egne familier i varierende stadier og preferanser.Hele rollebesetningen er troverdig og likendes. selv om noen av dem til tider kan bli frustrerende og følge. må være en av forrige tiårs beste bøken og kan anbefales på det sterkeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Korrigeringer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv