Min kamp

femte bok : roman

Serie: Min kamp 5

Endelig kommer Min kamp. Femte bok, romanen i Knausgårds serie som det knyttes størst forventninger til. Rammen for historien er forfatterens 14 år i Bergen, fra han ankommer for å begynne på Skrivekunstakademiet til han brått bryter opp og flytter til Stockholm i 2002. Les mer
Vår pris
336,-
Spar
33,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 336,-
Spar: 33,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Endelig kommer Min kamp. Femte bok, romanen i Knausgårds serie som det knyttes størst forventninger til. Rammen for historien er forfatterens 14 år i Bergen, fra han ankommer for å begynne på Skrivekunstakademiet til han brått bryter opp og flytter til Stockholm i 2002. Det er i Bergen han formes som forfatter og modnes som menneske, lærer å skrive, opplever gjensidig kjærlighet og debuterer med sensasjonsromanen Ute av verden. Lenge ser Karl Ove at venner slår igjennom mens han selv føler at han ikke kommer noen vei. Det er også i denne perioden faren dør og Karl Oves første ekteskap bryter sammen.


Femte bok er et fascinerende portrett av et menneske som slites mellom sin higen etter å bli en stor forfatter og en destruktiv drift som kan ramme alt, også dem han er glad i, som broren og kjærester. Knausgårds grensesprengende romanprosjekt når et nytt høydepunkt med Min kamp. Femte bok. Dette er prosa med en så voldsom kraft at man som leser stadig rystes.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 607
ISBN: 9788249507153
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger