Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Min mors datter

Min mors datter av Ann O'Loughlin berører tematikk som ligger nærmest hjertene våre og får oss til å spørre oss selv: Hva ville vi gjort om vi var i Margo eller Cassies sko? En mektig, rørende bok om familiebånd, utholdenhet og medlidenhet, og om hvordan kvinner støtter hverandre i de tyngste stundene. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Min mors datter av Ann O'Loughlin berører tematikk som ligger nærmest hjertene våre og får oss til å spørre oss selv: Hva ville vi gjort om vi var i Margo eller Cassies sko? En mektig, rørende bok om familiebånd, utholdenhet og medlidenhet, og om hvordan kvinner støtter hverandre i de tyngste stundene.

Wicklow fylke, Irland. Margo har akkurat mistet ektemannen sin, og sørger dypt. Hun skjønner ikke hvordan hun og datteren skal klare å leve videre uten ham. Så mottar hun et brev som snur opp ned på alt: Ikke bare har hun mistet sin mann, nå står hun i fare for å miste datteren også.

Ohio, USA. Cassie har gått gjennom et vondt og bittert ekteskapsbrudd. Hun er ensom og sårbar og sliter med å komme seg videre. Så forlanger eksmannen å få utført en DNA-test for å sjekke om han er far til deres felles datter. Dermed må Cassie innse at hun også risikerer at datteren forsvinner ut av livet hennes.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
383
ISBN
9788202749194
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
My mother's daughter
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min mors datter:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv