Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The womens's room

Gjennom Mira Ward og hennes venninner, konfronteres leseren med kvinners problemer, ikke minst kampen for å bli tatt alvorlig som mennesker, på egne premisser. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Gjennom Mira Ward og hennes venninner, konfronteres leseren med kvinners problemer, ikke minst kampen for å bli tatt alvorlig som mennesker, på egne premisser.

Detaljer

Forlag
Virago
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
526
ISBN
9781860492822
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997

Kunders vurdering

P
Paja – 03.03.2010

– Eg kom over denne godt brukte boka i mi tantes bokhylle. Vanlegvis eit teikn på at eg vil like den, så eg lånte den med heim. Gjennom store delar av boka var eg usikker på kva eg eigentleg syntes om den. Til tider virka den radikale feminismen den gir uttrykk for klisjeaktig og overdriven. Men då eg kom i gong med den andre halvdelen, der det politiske og sterke bodskapet kjem tydeleg fram, forstod eg kvifor denne boka er blitt ein klassikar som "forandrar liv". Eg er for ung til å ha hatt full forståelse for korleis ting har forandra seg for kvinner i samfunnet dei siste tiåra. Boka sin underliggande bodskap er framleis veldig relevant sjølv om ting heldigvis har endra seg dramatisk for både menn og kvinner. Mot slutten av boka forstod eg at eg hadde likt den og karrakterane i den. Sjølv om den ikkje har endra mitt liv slik den tydelegvis har gjort for mange andre lesarar, vil eg absolutt anbefale denne romanen. Både på grunn av ei flott historie og på grunn av innsikta eg har fått til tidlegare generasjonars kvinner. Og den var utgangspunktet for ein interessant samtale med mi tante!

Oppdag mer

Bøker som ligner på The womens's room:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Usårlig
Ny!

Usårlig

David Goggins
Paperback 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv