Ovalt fat Primavera

Sthål

Et stort og stilig serveringsfat med uendelige bruksområder. Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 1099,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 989,-

Mer om produktet

Bruk dette herlige fatet til store salater og pastaretter, til ost og kjeks, til nystekte småkaker, varme kanelboller, oppskåret frukt, foccacia eller skalldyr. Et ovalt fat i denne størrelsen har en hel rekke bruksområder – bruk fantasien og få brukt fatet!

Produktene fra Sthål er inspirerende design kombinert med praktisk beleilighet. Alle produkter er laget av slitesterkt stentøy, som tåler ovn, mikroovn og oppvaskmaskin – viktige krav i en travel hverdag.

Sthål ble startet av Susanna Theander og Helena Åkesson-Liedberg i 2010, da de begge sa opp jobbene sine som grafiske designere. To kreative sjeler med bakgrunn fra illustrasjon, styling, design og utvikling av kokebøker. To år senere kom deres første kolleksjon i keramikk, “Arabesque”, som senere har blitt utviklet til en komplett kolleksjon av moderne stentøy. Ambisjonen til Sthål er å skape den varige kvaliteten til fremtidige antikviteter! God kvalitet og holdbarhet gjør produktene miljøvennlige, samtidig som stilen er unik og skiller seg ut i jungelen av servise!

Mål: Diameter 49 cm

 

Fakta