Rundt fat Aqua

Sthål

Et herlig fat med romantisk design. Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 979,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 881,-

Mer om produktet

Her har du tre produkter i ett – et fat, en dekketallerken og en stor middagstallerken. Du kan servere tapasretter, brownies, nystekt brød, eller søndagsmiddagen. Bruk den som dekketallerken under en suppebolle eller en mindre tallerken. Her er det kun fantasien som stopper deg! Det nydelige designet er rustikt og sjarmerende og får oss til å drømme om lange sommerkvelder med god mat.

Produktene fra Sthål er inspirerende design kombinert med praktisk beleilighet. Alle produkter er laget av slitesterkt stentøy, som tåler ovn, mikroovn og oppvaskmaskin – viktige krav i en travel hverdag.

Sthål ble startet av Susanna Theander og Helena Åkesson-Liedberg i 2010, da de begge sa opp jobbene sine som grafiske designere. To kreative sjeler med bakgrunn fra illustrasjon, styling, design og utvikling av kokebøker. To år senere kom deres første kolleksjon i keramikk, “Arabesque”, som senere har blitt utviklet til en komplett kolleksjon av moderne stentøy. Ambisjonen til Sthål er å skape den varige kvaliteten til fremtidige antikviteter! God kvalitet og holdbarhet gjør produktene miljøvennlige, samtidig som stilen er unik og skiller seg ut i jungelen av servise!

Mål: Diameter 34 cm

 

Fakta