Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Engelen på det sjuende trinn

En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet.
Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet.
Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna. Men tross fattigdom og svik har faren en rikdom å gi videre til sønnen; han kan fortelle historier.
Frank lytter begjærlig når faren forteller om den uovervinnelige Cuchulain som reddet Irland og om engelen på det sjuende trinn, som kommer til foreldrene med alle Franks småsøsken.
Med en uforlignelig innlevelsesevne, med humor og varme forteller Frank McCourt om familiens strabasiøse liv. "Engelen på det sjuende trinn" har vunnet både National Book Critics Circle Award i USA og den prestisjetunge Pulitzerprisen for 1996.
Boken ble også kåret til årets bok av Time Magazine.

Medlemsvurdering:
Denne boken er en av de bøkene man bare må lese! Her er det latter, glede, sorg og tristhet om hverandre! Skal man le av alle de rare kromspringene som guttene gjør, skal man gråte over fattigdommen de opplever, eller bare lese og nyte? En bok som med fargerike beskrivelser forteller om den irske fattigdommen på 1930- og 1940-tallet. Her er det lite klær, mat og andre nødvendige ting i hverdagen, og likevel klarer de å finne glede. Det er forfatterens egen barndom som det skrives om, og det klarer han med stor bravur. Alle ting i boken skrives og forklares slik at når du leser den så glemmer du hvor du er til tider og bare lever deg inn i handlingen ! En flott bok som både menn og kvinner kan ha glede av!

Ragnhild

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
472
ISBN
9788203371912
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Angela's ashes
Format
21 x 13 cm
Nr
8114706
Serie
Aschehoug bestselger
Frank McCourt 1

Kunders vurdering

S
Sidsel – 09.01.2019

– Morsomt og opptimistisk skrevet om et dystert liv

R
Ragnhild – 10.11.2009

– Denne boken er en av de bøkene man bare må lese! Her er det latter, glede, sorg og tristhet om hverandre! Skal man le av alle de rare kromspringene som guttene gjør, skal man gråte over fattigdommen de opplever, eller bare lese og nyte? En bok som med fargerike beskrivelser forteller om den irske fattigdommen på 1930- og 1940-tallet. Her er det lite klær, mat og andre nødvendige ting i hverdagen, og likevel klarer de å finne glede. Det er forfatterens egen barndom som det skrives om, og det klarer han med stor bravur. Alle ting i boken skrives og forklares slik at når du leser den så glemmer du hvor du er til tider og bare lever deg inn i handlingen ! En flott bok som både menn og kvinner kan ha glede av!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engelen på det sjuende trinn:

Mor

Leif B. Lillegaard
Nedlastbar lydbok 
399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv