Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Smerte i vår tid

Smerte er det vi frykter mest, men også det vi tiltrekkes av og som gir et kick. Smerte utfordrer grenser. Hvordan stiller dagens samfunn og kultur seg til fenomenet smerte? I håndteringen av smerte - egen såvel som andres - forteller vi som individer og som kultur noe vesentlig om hvem vi er og hvilke verdier vi har. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Smerte er det vi frykter mest, men også det vi tiltrekkes av og som gir et kick. Smerte utfordrer grenser. Hvordan stiller dagens samfunn og kultur seg til fenomenet smerte? I håndteringen av smerte - egen såvel som andres - forteller vi som individer og som kultur noe vesentlig om hvem vi er og hvilke verdier vi har.
Denne boken undersøker smerten i dens kulturelle bredde så vel som i dens eksistensielle dybde. Leseren tas inn i bokens filosofihistoriske kontekst med sitt utgangspunkt i eksistensialistisk og fenomenologisk filosofi. Filosofiske posisjoner knyttes an til psykologiske. Samfunnsvitenskap spiller også en viktig rolle og inngår i behandlingen av fenomenet smerte.
Boken viser hvordan kunst og fortellinger er livsviktige som medier for å gjøre smerten til å leve med - for smerten kan transformeres og deles - den kan gis symbolske uttrykk som alternativ til å flytte den over på andre i form av aggresjon og vold.

Detaljer

Forlag
Dinamo forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788280713278
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Smerte i vår tid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv