Barnebursdag - Sara Johannessen
Barnebursdag - Sara Johannessen

Barnebursdag

tips, triks og ti morsomme temafester

; Sara Johannessen (Fotograf)

Gjennomfør barnebursdagen så smidig som mulig – her får du ideer til ti morsomme temafester som du kan arrangere hjemme, samt en rekke gode tips og triks som sparer deg for mye stress! Les mer
Vår pris
261,-
Spar
38,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 261,-
Spar: 38,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Barnebursdag er mange foreldres mareritt. Et par timer i selskap med noen søte, små kan man alltids overleve – bare de ikke utarter til ville horder … Men har du regien klar, med morsomme leker og underholdning, så er det gode odds for at feiringen går som smurt, at alle har det gøy, og at ingen føler seg utenfor. Det er dessuten noe eget med hjemmebursdager! Man trenger ikke alltid ty til dyre lekepark-alternativer.

I denne boken finner du inspirasjon til å arrangere morsomme og opplevelsesrike feiringer som hverken koster mye arbeid eller penger. Den kreative fotografen og småbarnsmoren Sara Johannessen minner oss på den klassiske fiskeleken, halen på grisen, langpannekaken og pølseboden, i tillegg til å by på nye kule triks og leker, smarte og inkluderende serveringsløsninger og ti sjarmerende temafester som barna vil elske!

Boken er fylt med stemningsfulle og inspirerende bilder som får bursdagssommerfuglene til å blafre i magen på både store og små.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 157
ISBN: 9788281694767
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 23 cm
Nr: 8129754
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger