Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barnebursdag

tips, triks og ti morsomme temafester

Gjennomfør barnebursdagen så smidig som mulig – her får du ideer til ti morsomme temafester som du kan arrangere hjemme, samt en rekke gode tips og triks som sparer deg for mye stress! Les mer

261,-

299,- Spar: 38,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Barnebursdag er mange foreldres mareritt. Et par timer i selskap med noen søte, små kan man alltids overleve – bare de ikke utarter til ville horder … Men har du regien klar, med morsomme leker og underholdning, så er det gode odds for at feiringen går som smurt, at alle har det gøy, og at ingen føler seg utenfor. Det er dessuten noe eget med hjemmebursdager! Man trenger ikke alltid ty til dyre lekepark-alternativer.

I denne boken finner du inspirasjon til å arrangere morsomme og opplevelsesrike feiringer som hverken koster mye arbeid eller penger. Den kreative fotografen og småbarnsmoren Sara Johannessen minner oss på den klassiske fiskeleken, halen på grisen, langpannekaken og pølseboden, i tillegg til å by på nye kule triks og leker, smarte og inkluderende serveringsløsninger og ti sjarmerende temafester som barna vil elske!

Boken er fylt med stemningsfulle og inspirerende bilder som får bursdagssommerfuglene til å blafre i magen på både store og små.

 

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
157
ISBN
9788281694767
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Barnebursdag
Format
25 x 23 cm
Nr
8129754

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnebursdag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv