Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Derfor demokrati

om kunnskapen og folkestyret

Demokrati er den eneste styringsformen som legger skjebnen i folkets hender. I det finnes stor styrke, men også stor sårbarhet. Når desinformasjon og propaganda utnytter denne sårbarheten, er det viktig at vi er bevisste på demokratiets store verdi. Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Demokrati er den eneste styringsformen som legger skjebnen i folkets hender. I det finnes stor styrke, men også stor sårbarhet. Når desinformasjon og propaganda utnytter denne sårbarheten, er det viktig at vi er bevisste på demokratiets store verdi.

I Derfor demokrati argumenterer Åsa Wikforss for kunnskapens sentrale betydning i et fungerende folkestyre. Vi trenger kunnskap for å kunne gå den førte politikken etter i sømmene, oppnå målene våre, treffe velbegrunnede beslutninger og håndtere uenighet. Når konspirasjonsteorier, kunnskapsmotstand og følelsesladet retorikk tar over, risikerer vi at demokratiet svekkes og på sikt går under.

Derfor demokrati har vokst fram i dialog med Åsas bror, Mårten Wikforss, som også bidrar med betraktninger der han setter søkelyset på noen av de vesentlige forskjellene mellom diktatur og demokrati.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788253043784
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Därför demokrati
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Derfor demokrati:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
Alene ut
Ny!

Alene ut

Bjørn Markussen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv