Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vitenskapsfilosofi for humaniora

en kritisk innføring

Boken gir en grundig innføring i vitenskapsfilosofi for studenter i humanistiske fag. Et sentralt siktemål med boken er å vise hvilken rolle vitenskapsfilosofi spiller for humanistisk forskning. Forfatteren redegjør utførlig for de mest sentrale vitenskapsfilosofenes syn, for å understreke at filosofiske tanker alltid tenkes av individer med spesifikke agendaer i konkrete sammenhenger. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boken gir en grundig innføring i vitenskapsfilosofi for studenter i humanistiske fag. Et sentralt siktemål med boken er å vise hvilken rolle vitenskapsfilosofi spiller for humanistisk forskning. Forfatteren redegjør utførlig for de mest sentrale vitenskapsfilosofenes syn, for å understreke at filosofiske tanker alltid tenkes av individer med spesifikke agendaer i konkrete sammenhenger. I forlengelsen av dette presenterer boken sentrale, filosofiske debatter, som har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av humanvitenskapene.

Innledningsvis presenterer forfatteren vitenskapsfilosofi og dette feltets sentrale begreper. Deretter tar han for seg analytisk og pragmatisk vitenskapsfilosofi, før han presenterer kontinentalfilosofien og dens innflytelse på humaniora. I tillegg til humanioras spesifikke vitenskapsfilosofiske problemer, behandler boken også vitenskapsfilosofiske problemstillinger generelt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
324
ISBN
9788202515799
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Vitenskapsfilosofi for humaniora
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vitenskapsfilosofi for humaniora:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv