Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Argumentasjonsteori

Denne boken gir en introduksjon til moderne argumentasjonsteori. Den tar opp tradisjonelle temaer som tolkning, presisering og definisjon, ulike argumentative strukturer og evaluering av argumenter. Boken drøfter induktive argumenter, analogiargumenter, argumenter om årsak og virkning m. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boken gir en introduksjon til moderne argumentasjonsteori. Den tar opp tradisjonelle temaer som tolkning, presisering og definisjon, ulike argumentative strukturer og evaluering av argumenter. Boken drøfter induktive argumenter, analogiargumenter, argumenter om årsak og virkning m.m., og tar også for seg moderne feilslutningsteori. Et appendiks omhandler normativ og etisk argumentasjon.
Boken er den bredeste fremstillingen av moderne argumentasjonteori på norsk, og er skrevet med utgangspunkt i nyere internasjonal utvikling på feltet.
Magne Reitan er ansatt ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU. Han har i en årrekke undervist i logikk og argumentasjonsteori. Hans forskningsområde er også innenfor argumentasjonsteori.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245020502
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Argumentasjonsteori:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
229,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv