Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bivrøst

funderinger og grublerier

Denne boken er poetisk, polemisk, filosofisk og teoretisk. Mer presist er den første delen, «Underfundige funderinger» noe poetisk, mens første halvparten av annen del («Grublerier») er polemisk, essayistisk og journalistisk. Les mer

228,-

250,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager
Denne boken er poetisk, polemisk, filosofisk og teoretisk. Mer presist er den første delen, «Underfundige funderinger» noe poetisk, mens første halvparten av annen del («Grublerier») er polemisk, essayistisk og journalistisk. Den andre halvparten av annen del er akademisk og teoretisk.

Boken bryter med tradisjonelle forestillinger om hvordan bøker bør være, at de bør passe inn i en gitt kategori. De bør enten være sakprosa eller skjønnlitteratur, hvis sakprosa, enten akademiske eller journalistiske tekster. Gjerdene mellom kategoriene brytes systematisk ned, boken er et ordnet kaos. Samtidig bygges en bro mellom dem, en regnbuebro, Bivrøst i norrøn mytologi.

Temaene i boken er livsfilosofiske, kunstfilosofiske, og politisk/samfunnsmessige. Et hovedtema er generell skepsis til ideologiske systemer.

Stefán Snævarr ble født 1953 i Reykjavik, Island. Han er professor i filosofi ved Høyskolen i Innlandet, Lillehammer. Han har en også karriere som forfatter, både av akademiske tekster og skjønnlitterære sådanne, de sistnevnte kun på islandsk. Dette er hans nittende bok.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
277
ISBN
9788230022900
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bivrøst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv