Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bli med på filosofi i barnehagen!

Gjennom arbeidet med etikk, religion og filosofi etter rammeplanen skal barnehagen bidra til at barna erfarer at grunnleggende spørsmål er vesentlige. Barnehagen må gi barna anledning og ro til undring og tenkning, samtaler og fortellinger. Les mer

239,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Gjennom arbeidet med etikk, religion og filosofi etter rammeplanen skal barnehagen bidra til at barna erfarer at grunnleggende spørsmål er vesentlige. Barnehagen må gi barna anledning og ro til undring og tenkning, samtaler og fortellinger. Denne boken forklarer hva filosofi i barnehagen er, og hvordan personalet kan jobbe med filosofi etter rammeplanen. Videre fremheves betydningen av egenrefleksjon hos personalet og den ansattes rolle i filosofisamtalen.
Det er først når du har jobbet med de strukturerte formene for filosofisamtaler at du virkelig blir den gode samtalepartneren for barn, også i hverdagssituasjonene. Strukturerte filosofiske samtaler er noe de ansatte må trene seg på. Gjennom øvelser og trening vil en få gode og interessante resultater i samtaler med barna.?Barn stiller ikke bare spørsmål for å få svar, men for å komme i dialog med ansatte eller andre barn.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
70
ISBN
9788283720853
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bli med på filosofi i barnehagen!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv