Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En sommer med Montaigne

«Jeg finner alle emner like fruktbare», skriver Montaigne, for ham kan selv de mest dagligdagse hendelser bli til gjenstand for kontemplasjon over livets store spørsmål: Et fall fra hesteryggen fører til innsikter om menneskets bevisshet det å miste en tann blir et utgangspunkt for fabuleringer om døden et møte med en hermafroditt gir grunn til å fundere på det uregjerlige ved viljen og begjæret. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Jeg finner alle emner like fruktbare», skriver Montaigne, for ham kan selv de mest dagligdagse hendelser bli til gjenstand for kontemplasjon over livets store spørsmål: Et fall fra hesteryggen fører til innsikter om menneskets bevisshet det å miste en tann blir et utgangspunkt for fabuleringer om døden et møte med en hermafroditt gir grunn til å fundere på det uregjerlige ved viljen og begjæret. Gjennom førti korte kapitler inviterer Antoine Compagnon til en vandring gjennon Montaignes mangesidige og motsetningsfylte tankeverden på en lett og uanstrengt måte presenterer han Montaignes refleksjoner omkring mennesket, livet og døden, krig og fred, vennskap og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Solum
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788256018536
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Un été avec Montaigne
Serie
Sommer essays

Kunders vurdering

B
Berit Myrvang – 26.01.2016

– Michel de Montaigne i original er nok noe de fleste av oss ville streve en del med å forstå. Måten Antoine Compagnon presenterer ham på gjør at "alle" kan ha glede av å lese Montaignes tekster. Disse teksten bidrar til refleksjon, også i vårt moderne liv, enten det er sommer eller vinter. Ikke minst Agnete Ϙyes oversettelse bidra til at denne teksten kan nå mange lesere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En sommer med Montaigne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv