Exphil før eksamen

; Are Lervik ; Peter Serck (Oppleser)

"Exphil før eksamen" er skreddersydd for deg som ønsker oversikt over sentrale temaer og tenkere på pensum i Examen philosophicum. I denne lydboken finner du kortfattede innføringer til filosofene og de ulike vitenskapene på pensum, og fyldige sammendrag av alle originaltekstene som hører til. Les mer
Vår pris
279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vår pris: 279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

"Exphil før eksamen" er skreddersydd for deg som ønsker oversikt over sentrale temaer og tenkere på pensum i Examen philosophicum. I denne lydboken finner du kortfattede innføringer til filosofene og de ulike vitenskapene på pensum, og fyldige sammendrag av alle originaltekstene som hører til.


Lydboken er oppdatert for årets exphil-pensum ved Universitetet i Oslo, men vil være til nytte for exphil-studenter ved alle universiteter og høgskoler.


Forfatterne, Arne Strand og Are Lervik, har begge lang erfaring i å formidle exphil-pensum på oversiktlig og kortfattet måte. Arne Strand er universitetslektor i filosofi ved Universitetet i Oslo, og har over 20 års erfaring som exphil-lærer. Are Lervik har hovedfag i filosofi, og har i flere semestre arbeidet som exphil-lærer for GoStudy på Bali, i Mexico og i Brasil.


Lydboken inneholder blant annet oversikt over følgende tenkere og temaer: Platon, Aristoteles, Descartes, Hume, Kant, Fysikk, Heisenberg, Biologi, Mayr, De Beauvoir, Utilitarisme, Smart, Deontologi, Fried, Dydsetikk, Hursthouse, Singer, Metaetikk, Friedman og Feldmann. I kapitlet om David Hume er utdraget fra den originale versjonen av hans epistemologi beholdt, i stedet sammendraget han senere skrev, og som har erstattet originalen på pensum. Men forskjellen mellom dem er ubetydelig.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?