Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hva er vi?

foredrag om menneskets vilkår

Hva er vi? inneholder ni essays. Tematikken spenner vidt, fra «Hvorfor den historien og ikke en annen?» til «Å huske i kunsten: det horisontale og det vertikale», til «Selvmord og selvbevissthetens drama» og «Jeg gråt i fire år, og da jeg holdt opp, var jeg blind». Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Hva er vi? inneholder ni essays. Tematikken spenner vidt, fra «Hvorfor den historien og ikke en annen?» til «Å huske i kunsten: det horisontale og det vertikale», til «Selvmord og selvbevissthetens drama» og «Jeg gråt i fire år, og da jeg holdt opp, var jeg blind». Alle essayene er publisert tidligere i svært forskjellige sammenhenger. Samlingen viser nye og interessante sider ved det spørsmålet som går igjen i alt Siri Hustvedt skriver: Hva vil det si å være et menneske?
Hva er vi?Foredrag om menneskets vilkår er tredje del av den kritikerroste essaysamlingen Kvinne ser på menn som ser på kvinner som utkom i sin helhet i USA i 2016. Første del, Kvinne ser på menn som ser på kvinner, utkom på norsk i 2017. Andre del, På sviktende grunn, utkom på norsk i 2018.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
271
ISBN
9788203366864
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
What are we?
Format
21 x 13 cm
Serie
Kvinne ser på menn som ser på kvinner 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er vi?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lampe

Annet Schaap
Innbundet 
254,- 279,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv